A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/vilateral/public_html/index.php:1)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 140

Backtrace:

File: /home/vilateral/public_html/app/core/APP_Controller.php
Line: 13
Function: library

File: /home/vilateral/public_html/app/controllers/App.php
Line: 18
Function: __construct

File: /home/vilateral/public_html/index.php
Line: 155
Function: require_once

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/vilateral/public_html/index.php:1)

Filename: Session/Session.php

Line Number: 140

Backtrace:

File: /home/vilateral/public_html/app/core/APP_Controller.php
Line: 13
Function: library

File: /home/vilateral/public_html/app/controllers/App.php
Line: 18
Function: __construct

File: /home/vilateral/public_html/index.php
Line: 155
Function: require_once

8 Wine Events per no tenir mai buida la copa Vilaretal
Home Serveis Projectes Blog Equip

8 Wine Events per no tenir mai buida la copa

La primavera ho fa créixer tot, i a nosaltres se'ns han multiplicat les ganes de sortir a fer uns vins. I qui diu sortir, diu entrar, perquè tenim entrades pels 8 #WineEvents que inunden Barcelona de noves anyades, consagrades referències i experiments líquids, d'allò més inspiradors. I com si es tractés de la verema, tots alhora, ja que tot passa entre el 2 i el 9 d'abril i quasi en paral·lel.
8 Wine Events per no tenir mai buida la copa

La primavera ho fa créixer tot, i a nosaltres se'ns han multiplicat les ganes de sortir a fer uns vins. I qui diu sortir, diu entrar, perquè tenim entrades pels 8 #WineEvents que inunden Barcelona de noves anyades, consagrades referències i experiments líquids, d'allò més inspiradors. I com si es tractés de la verema, tots alhora, ja que tot passa entre el 2 i el 9 d'abril i quasi en paral·lel.

 

VELLA TERRA

El primer esdeveniment a obrir portes és Vella Terra, una fira independent de vins naturals i de baixa intervenció, que se celebra des del 2016. L'Estació del Nord de Barcelona, acollirà el 2 i 3 d'abril, de 13 a 20 h i de 12 a 19 h, respectivament, a més de 140 elaboradors artesans. Públic final i públic professional, tastaran junts els fruits d'aquesta 5a edició, en dues jornades plenes d'emoció i vins de més de 15 països.

Si parlem dels catalans, però, volem recomanar-vos alguns cellers amics que no us podeu perdre:

Álvaro Gonzáles Marcos, Bodega Clandestina, Anima Mundi, Jordi Llorens, Celler Loxarel, Recaredo, Celler Sanromà, Celler del Cesc, Vinyes Tortuga, Sidra Serps, Julia Casado, Celler Tuets, Clos Lentiscus, Enlaire Vins, Celler La Salada, Celler Lagravera, Celler Frisach, La Rural, Joan Rubió, Succés Vinícola, Celler Mas Candí i RIM. Tots ells, tots bons i tots recomanats per Vilateral.

vellaterra.com

 

ALL THOSE

Encara no haurem acabat l'últim glop i ja estarem tastant un altre vi a un altre lloc, i és que el #AllThose, el food market més famós de la ciutat, comparteix amb Vella Terra, alguna cosa més que la passió pel vi: les dates de celebració. Aquest festival d'artesans i emprenedors gastronòmics de Barcelona, que aquest any se celebra al Teatre Nacional de Catalunya, ha convocat als seus milers de fans el 2 i 3 d'abril, d'11 a 23 h el dissabte i fins a les 20 h, el diumenge.

 

Com sempre, la cosa promet i molt, però aquest any encara més i és que us anunciem que un vi molt especial se suma a l'oferta: el Batussa. Darrere d'aquest projecte natural s'hi troba la Patrícia, juntament amb el Marc, l’Òscar, l’Oriol i l’Albert. Però aquí no acaba la cosa, som-hi amb més recomanacions vinícoles: Cuvée 3000, i si sou més de vermut, aneu directes a per El Bandarra. I sobretot, dosifiqueu l'energia, que això tot just comença.

allthose.org

 

BARCELONA WINE WEEK

Unes hores de cortesia per recuperar els sentits i despertar les papil·les gustatives abans d'emprendre el camí cap al Recinte de Montjuïc, per assistir a la #BWW Barcelona Wine Week, el certamen internacional de vins del sud d'Europa per a professionals, que del 4 al 6 d'abril serà l'escenari d'un miler d'experiències. Aquí la cosa es posa seriosa i els espais i la distribució agafen una magnitud més que notable. La BWW Lands disposa els cellers per denominacions d'origen, entre les que no falten 210 elaboradors catalans. La BWW Brands, és bandera de les grans cases i les marques emblemàtiques.

La presència de reconegudes figures del món del vi és un reclam molt atractiu i des de Vilateral volem destacar el tast #DOEmpordà sobre carinyenes, garnatxes i com s’expressen en els diferents sòls que podem trobar en aquest territori. El tast el durà a terme l'Audrey Doré, la cap de sommeliers d'El Celler de Can Roca, el dilluns 4 de 17 a 18 h.

barcelonawineweek.com

 

CENTENARI GRAMONA

Segueix la ruta, però no ens movem de dia, ja que la pròxima parada és també el 4 d'abril i en aquesta ocasió la ubicació no és cap altra que la mateixa granja biodinàmica que té #Gramona, rodejada de vinyes a Sant Sadurní d'Anoia. Aquest celler mític del Penedès celebra el seu centenari i ho fa envoltat de vins, menjar, professionals del sector i cellers amics d'arreu. Una festa rodona que serveix per homenatjar una trajectòria, una visió i una filosofia.

gramona.com

 

VINOS OFF THE RECORD

Que el ritme no pari! La 6a edició de #VinosOffTheRecord, ocupa el dia 5 d'abril d'11 a 20 h, la Casa Rius de l'Eixample, amb les noves anyades dels cellers nacionals i de les bodegues internacionals amigues, en qualitat de convidades. Aquí trobem petits projectes entre els quals no falten els d'autor i la creativitat tècnica que porta al límit algunes varietats. Públic final i professional, beuen plegats sota un mateix sostre, sabent que aquella mateixa nit tenen cita a un altre saló, uns carrers més enllà. Deliciosament esgotador.

Tot i que no pots marxar, sense haver tastat almenys un vi de cada celler, et destaquem alguns als quals tenim un especial afecte: Colet, La Furtiva, Enclòs de Peralba, Akilia, Álvar de Diós, Arrayán, Cortijo Los Aguilares, Esteve i Gibert, Júlia Casado, Mas Foraster, Sílice. 

vinosofftherecord.com

 

G-NIGHT

Tal i com prometíem a la frase anterior, el 5 d'abril, la nit és jove al Palau Robert. El col·lectiu Terra de garnatxes organitza la #GNight, la gran festa de la Garnatxa, de 19:30 a 22:30 h. Cellers del territori i d'altres zones productores internacionals, es reuneixen per gaudir a la fresca dels jardins del palau, d'una varietat tan única. Aquí també conviuen els dos públics, però si encara no teniu les entrades, ja us avancem que han fet sold out. Estareu frescos per les dues últimes cites.

vinyesdomenech.com/gnight

 

MUJERES DEL VINO

Envinem i proseguim la setmana amb el poder femení que cultiven i elaboren aquestes #MujeresDelVino, el col·lectiu de dones que fan vi i aposten per donar visibilitat a la feina que realitzen elles i moltes d'altres, des de la vinya al celler. Reunides el 6 d'abril, de 19 a 22 h, al Palau Reial de Pedralbes, proposen un tast de diferents vins d'aquestes elaboradores. La millor forma d’acomiadar una setmana trepidant on el vi és el protagonista i memòria i el record de les etiquetes tastades, els millors aliats.

mujeresdelvino.es

 

FESTIVAL TEL·LÚRIC

Rematem amb un festival que neix de la imaginació del Franc, el Pablo, el Mirko i, un cop més, la nostra Patrícia, i s'arrela amb força a la terra. Música, vi i gastronomia, totes elles en la seva versió més local i sostenible, celebren una unió plena de ritme i sabor en aquesta primera edició del #TelluricFest, una festa a l'aire lliure que anirà viatjant entre els entorns naturals i els cellers catalans en les seves pròximes cites. Aquest any, Collserola és el tema i #CanCalopa el celler. Aquest productor, instal·lat a la muntanya per excel·lència de Barcelona, porta a terme una missió de caràcter social per recuperar la vinya que fa anys, ocupava tot l'espai natural del parc. Però entrem en matèria: vins del celler amfitrió i també de l'Olivera Cooperativa, menjar Km0 elaborada al mateix celler, i música a càrrec d'aquests artistes: Arnau Obiols live, Breixo Martínez, Vir-ginie, Fatal i Arnau Sabaté. Dissabte 9 d'abril de 12h a 23h. Com us sona?

www.telluricfest.com

 

Ara sí, merescut descans i guardem la copa uns quants dies.

 

*fotografia de l'article cedida per All Those.