Home Serveis Projectes Blog Equip

Projectes

Beu amb llibertat el vi que la vida t'ofereix i no et preocupis de quant vesses.
Sentits Barcelona
Sentits Barcelona
Una distribuïdora de vins que va més enllà. Amb una visió molt pròpia, parla de les persones que hi ha darrere dels vins sense oblidar el seu origen. La seva filosofia és 100% Km 0.
Vinus & Brindis
Vinus & Brindis
Un nou concepte de botiga de vins a Barcelona amb barra on es poden tastar vins a copes i platillos.
Mostra de vins i caves
Mostra de vins i caves
Des de fa 39 anys, Barcelona acull la Mostra de vins i caves de Catalunya amb una representació dels millors vins del nostre territori.
Cota
Cota
La fira de referència dels vins d'altura (viticultura heroica, a partir de la cota 500). Un esdeveniment en un format de festival on s’uneixen la passió pel vi, la bona música, la gastronomia i el territori.
Riedel
Riedel
Riedel és un dels fabricants de cristalleria amb més prestigi del món. Les seves copes són dissenyades amb l’objectiu de potenciar els aromes i sabors propis de cada tipus de vi.
DO Empordà
DO Empordà
Aquesta Denominació d'Origen està limitada al nord pels Pirineus i a llevant per l'espectacular Costa Brava. Un entorn idíl·lic amb una important tradició vitivinícola des del segle VI a.C.
Enoturisme DO Alella
Enoturisme DO Alella
El Consorci d’Enoturisme DO Alella aplega diferents empreses i entitats (bodegues, cellers, restaurants, ajuntaments, etc.) del territori de la Denominació d'Origen Alella per consolidar la zona com a destinació enoturística de qualitat.
Vinos Sin Etiquetas
Vinos Sin Etiquetas
Una empresa dedicada a la creació, desenvolupament i gestió de projectes vitivinícoles que expressin territori i cridin al pensament lliure.
Pinord
Pinord
Aquesta empresa familiar, amb més de 150 anys d’història al Penedès, aposta per l’agricultura ecològica per elaborar vins i caves que distribueix a tot el món.
Denassus
Denassus
El nou temple del vi i la gastronomia desenfada obre les seves portes al Poblesec, Barcelona.
Vins de Pedra
Vins de Pedra
Art i vi conviuen en aquest projecte personal de la Marta Pedra. Un petit celler familiar de la Conca de Barberà amb un gran compromís amb el territori.
DO Costers del Segre
DO Costers del Segre
Una Denominació d'Origen formada per un mosaic de 7 territoris, repartits al llarg de tota la Conca del Riu Segre i del Pirineu lleidatà.
Mas Vida
Mas Vida
Vinya, bosc i olivet. Un celler familiar a Cistella, l'At Empordà, que elabora vins enmig d'un bosc mediterrani.
Electrovi
Electrovi
La festa del vi i la música electrònica. Una reivindicació del vi com a beguda en tots els locals i festes de música en viu.