Home Serveis Projectes Blog Equip

Serveis

En l'art d'empaltar es dibuixa el primer pas d'un llarg camí.
Construcció de marca
EMPELTAR
Dissenyem la teva imatge de marca i establim mecanismes de posicionament dins del sector del vi per fer arribar la teva empresa al seu target adequat.
Estratègia digital
PODAR
Creem, gestionem i planifiquem campanyes digitals adaptades a cada plataforma de comunicació. Analitzem el teu cas en clau de vi i dinamitzem la teva marca a través de la gestió de les xarxes socials incrementant la visibilitat, l’audiència i la interacció de cadascuna de les accions realitzades.
Pàgines web
VEREMAR
Dissenyem pàgines web a mida amb molta cura de la seva navegació i usabilitat. També elaborem tot el contingut redaccional cercant un bon posicionament online.
Creació de contingut
FERMENTAR
Narrem històries per ser consumides. Cada producte, empresa o servei en té la seva pròpia; nosaltres t’ajudem a donar-li forma i explicar-la través d'imatges i paraules que defineixin la teva singularitat i diferenciació. Emocionem al winelover amb conceptes trencadors.
Relacions públiques 2.0
BRINDAR
Gràcies a la nostra especialització en el mercat vinícola, comptem amb una àmplia xarxa de contactes que posem al teu abast. Treballem també per enfortir els teus vincles amb mitjans de comunicació o premsa especialitzada i influencers.
Esdeveniments
CUPAJAR
Dissenyem i produïm esdeveniments en funció dels teus objectius. La versatilitat és una actitud, l’experiència una garantia i l’originalitat un segell. Busquem ressò a través de la innovació.
Assessorament de negoci
SOBRETAULA
Explica’ns el teu cas. Comences el teu projecte personal? Les xarxes socials et fan pànic? Vols donar una nova imatge a la teva marca però no saps on acudir? Des de Vilateral fem consultoria en comunicació però també et donem les eines més idònies per ajudar-te a fer el primer pas en el teu negoci vinícola.