Home Serveis Projectes Blog Equip

Vins Off The Record, secrets en estat líquid

Vivim al món online, però per sort, encara bevem a l'off. I mai millor dit, doncs és precisament a #VinosOffTheRecord, l'esdeveniment analògic en què ens vam donar cita el 5 d'abril per viure la seva 6a edició amb els grans vins i encara millors persones que hi ha darrere de cadascú.
Vins Off The Record, secrets en estat líquid

Vivim al món online, però per sort, encara bevem a l'off. I mai millor dit, doncs és precisament a #Vinosofftherecord, l'esdeveniment analògic en què ens vam donar cita el 5 d'abril per viure la seva 6a edició amb els grans vins i encara millors persones que hi ha darrere de cadascú.

El digital va arribar per quedar-se, però és una autèntica sort poder continuar gaudint dels petits plaers de les coses tangibles i d'entre totes elles, el vi resulta que és la nostra preferida. I si el vi és la primera, pot ser que la segona sigui gaudir-lo amb aquells que ho fan, ho pensen, el mimen o el venen, i fer-ho de tu a tu i de cos present. Tot i que per cos, el de les ampolles que descobrim en aquest festival per a professionals del sector.

 

VinosOffTheRecord, un nom que no deixa cap dubte i que es tradueix com la presentació en un entorn força íntim de les novetats vinícoles, noves anyades, últims girs i altres innovacions dels cellers nacionals participants i de les internacionals convidades a la fira, per les d'aquí. Això sí, off the record, doncs se sap, però no es divulga i és que els millors secrets s'assaboreixen dues vegades: en descobrir-los i guardar-los.

Anàvem al que anàvem, però en aquesta ocasió el nostre interès estava estretament vinculat a una firma per a la qual no tenim paraules, però que per sort ja tenen ells, dos al nom. Clos Terroir, el nostre curator de vins genuïns i de procedències singulars, té al seu catàleg 17 dels 39 productors que exposaven.

Aquí van els noms propis que son sinònim de plaer: 4 Monos, Akilia, Albamar, Álvar de Dios, Arrayán, Barco de la Corneta, Casa Agrícola Pepe Mendoza, Colet, Cortijo Los Aguilares, Dominio de Es, Antídoto, Enclòs de Peralba, Esteve i Gibert, Font Antica, Galia, Goyo García Viadero, Javier Revert, El Majuelo, Jorge Navascués, Julia Casado, La Furtiva, Lectores Vini, Mas Foraster, Sílice, Sistema Vinari, Sota Els Àngels, Tentenublo, Ve d’Avior, Verónica Ortega, Villota, Vinyes del Tiet Pere, Viña Zorzal Projects, Koehler Ruprecht, Karl Haidle, Terroir Champenois (selección de pequeños productores), Le Cartel, Azienda Agricola Casale, Piero Benevelli, St. Jodern Kellerei, Chartreuse. 

 

I amb aquest aperitiu vinícola us deixem per avui. Molt aviat us explicarem com va ser la nostra ruta per alguns stands, vi a vi, secret a secret. 

 

Chin!