Home Serveis Projectes Blog Equip

5 idees fàcils per comunicar la teva verema

Arriba un dels moments més esperats de l'any. La verema marcarà el nou curs, i la trajectòria que viuran els vins d'aquesta nova anyada.
5 idees fàcils per comunicar la teva verema

Es parla molt de tota la feina que hi ha darrere de l'elaboració d'un vi, però encara és un món desconegut per a molts.

Nosaltres avui, us animem a donar cobertura d'aquesta verema2024 a través de 5 idees senzilles d'executar; i us desitgem molta sort.

 

IDEA 1

Grava't cada dia un màxim d'1 minut i en format vertical. Publica-ho a stories, amb la teva veu en off, o afegeix un petit text des d'Instagram.

IDEA 2

Mostra't a tu i a l'equip. Retrateu-vos o graveu-vos en plena acció, i humanitzeu el projecte. Publiqueu-ho a stories, o bé al mur d'Instagram i afegiu com a col·laboradors al vostre team.

IDEA 3

Crea una galeria de fotos i explica tot el procés de verema. Tens un màxim de 10 imatges per explicar: moment òptim de verema, entorn, varietats de raïm, equip i les teves singularitats. No oblidis captar els elements de marxandatge on aparegui la teva marca (samarretes, barrets, caixes)!

IDEA 4

Fes un abans i un després. Edita un reel ensenyant cada varietat/s de raïm/s, i en quin vi s'acabarà convertint.

IDEA 5

Si heu generat el contingut que us hem proposat en idees anteriors, us animem a fer un reel resum de tota l'experiència. Tu la vius cada any, la teva audiència no!

I si voleu fer més cobertura, o professionalitzar els serveis, ens agradarà formar part del vostre equip, i ajudar-vos en la generació de màrqueting de contingut.